23 Temmuz 2013 Salı

Temmuz Ayı En Çok Kullandıklarım

Merhaba arkadaşlar. İlk yazımı yazıyorum mutluyum ve gururluyum. :) İşe ilk olarak Temmuz ayında çokça kullandığım ve memnun olduğum ürünlerimi tanıtmakla başlıyorum. Bu ürünlerin bir çoğu bende zaten olan ürünler ama bu ay özellikle çok tercih ettim diyebilirim. 
Ve bu ilk yazım olduğu için de ufak tefek açıklamalar yapmak istiyorum. Henüz iş hayatına atılmadığım için sizlere göstereceğim ürünler makul fiyatlarda olucak. Birçok blogta pahalı ürünlerin tanıtılıyor fakat bunlar pek de işimize yaramıyor. Ufak bütçelerle de  çok güzel makyajlar yapmak, bakımlı olabilmek mümkün bence. :) 
Fakat bu demek değildir ki başka ürünler denilmiycek; tabi ki onlardan da elimden geldiği kadarıyla size bilgi vermek isterim. Ee çok konuştum başlayalımm!!





Maybelline The Rocket Volum' Express

Bugüne kadar kullandığım en iyi rimellerden biri diyebilirim. Kirpiklerinizi kesinlikle birbirine yapıştırmıyor ve topaklaşma yapmıyor, en güzel yanı da bu zaten. Gayet güzel kıvırıyor. Biterse mutlaka yenisini alırım. 
Yalnız tek kötü yanı var o da çok zor çıkması. Gözümü parçalarcasına siliyorum fakat bir süre sonra tekrar akma yapıyor yani aşırı kalıcı :) O yüzden çok günlük bir yere gidiceksem tercih etmiyorum, evde uğraşmak istemiyorum çünkü çıkarmak için.


Maybelline Color Tattoo'dan 35 Numaralı On and on Bronze adlı farına ba-yıl-dım!! Bu seriyi denemek istiyodum uzun zamandır. Gerçekten muhteşem kalıcı ve yumuşacık bi far. Diğer renklerini de mutlaka almak istiyorum. Tavsiye ederim şiddetle.


Pastel'in bahar için çıkardığı bu muhteşem allığı iyi ki almışım diyorum. Gratis'te -sanırım anneler günü indirimiydi- yarı fiyata almıştım. Çok şeker bir şeftali tonu var, hafif pırıltılı tam benlik. Bahar ve yaz için favori rengim. 10 lira normalde ben 5 liraya almıştım. Bir de pembe rengi var, sevenler deneyebilir :)


Bb krem konusunda kararsızdım açıkçası. Nivea, garnier ve maybelline bb kremlerinden denemek istiyordum. Garnier'i tercih ettim. Ben bunu sürdükten sonra üzerine pudra kullanıyorum. Çünkü aşırı derecede parlama yapıyo yüzümde. Fakat nemlendirmesi çok güzel kesinlikle. Hatta bazen fondöten kullanmadan önce de bunu kullanıyorum ki nemlendirsin yüzümü. Çok fazla bi kapatıcılığı yok zaten bb kremlerin böyle bi iddiası da yok. Fiyatı uygun çok fazla kapatıcılık aramıyosanız kullanabilirsiniz. :)


Ve son olarak Yardley Royal Diamond adlı vücut spreyini kullanıyorum son günlerde. Zaten bitmek üzere deli gibi sıkıyorum çünkü kokusu çok temiz ve taze kokuyor. Fiyatı 5.50 lira sanırım Gratis'ler de bulabilirsiniz. Bundan önce She serisinin Cool olanını kullanıyordum o da çok güzel ikisi yarışırlar diyebilirim.




3 yorum: